Jaaha, olipahan peli. Hienostihan pojat taisteli, mutta... Ei vaan osata, ei. Ihan muutama hassu huomio:

1. Aurinkokuningas Tamminen oli peliä katsomassa gestapo-henkisen miehen kanssa (olikohan Salstedien poikien isä, se valmentaja. en tiiä.)

2. Salmelainen "hyppää, Tony, hyppää" esitteli kyllä muutaman hienon kuolevan joutsenen. Myönnän, että Roskis-Tonya otettiin välillä ihan liikaakin, mutta kyllä oli monta tilannetta, josta jätkä kaatui SaiPalaisen lähellä ilman näkyvää syytä. Ja aina kaatumisen jälkeen anova katse tuomariin. Vuoden spaniel-titteli Salmelaiselle!

3. Jere pelasi mielestäni hyvin. Varsinkin puolustuspään pelaaminen oli hienoa katseltavaa ja muutama aivan loistava taklaus.

4. Mälkiä. Mitä miehen päässä liikkuu, kun peliä about 5 min. jäljellä ja otti Zepperin pois maalilta? Olis kiva kyllä kuulla, että miksi.

5. Patrik. Todisti, että osaa pelata kiekkoakin, eikä vain möyriä. Mutta ihme jäähy siinä lopussa. Ei voi ymmärtää. Ja tästä tuleekin seuraava huomio:

6. Levonen. Tuomariin ei peli ratkennut, mutta käsittämätön linja. Tai linjattomuus. Eikö tää äijä vois jo siirtyä tältä keväältä katsomon puolelle? Pelin toisensa jälkeen pilaa jo sillä, että luistelee kentälle.

7. Viitaluoma. Olis voinut tehdä av:llä läpiajosta maalin. Mutta ei tehnyt. Mitä sitä turhaan. Ja jos ei osaa, niin ei osaa.

8. SaiPan nuorilta pelaajilta hienoa vääntöä. Myös Nylle väläytteli ajoittain. Mutta älä jää ensi kaudeksi SaiPaan, ethän?

9. Paakkarisen loukkaantuminen harmittava juttu. Tilanteesta ja jäähystä en sano mitään. Ei jaksa. Eikä kiinnosta. Ei SaiPa siihenkään kaatunut.

10. Pieni, mutta sitkeä faniporukka oli pääosin oikein kiva ja kannustava loppuun asti. Ärsyttää sellaiset, jotka kesken erän lähtevät menemään kun oma joukkue tappiolla. En ymmärrä sellaista, en sitten millään. Loppuun asti kannustetaan vaikka kuinka ... ottaisi päähän...

No joo, oliskohan tää tässä. Ihan oli kiva peli, hienoja maaleja, vähän vähemmän hienoja myös. Taistelua molemmilta joukkueilta ja fiilis hyvä. Ehkä huomenna sitten edes se yksi voitto (= Että minäkin vielä yhteen peliin pääsisin mukaan. (Eihän sitä lasketa, että olen luvannut finaalia mennä katsomaan jos HIFK sinne asti selviää...Eihän. Eihän miun oo pakko...)

Aijuu, kaksi jäi vielä sanomatta, eli:

11. Taistele SaiPa. Siis tuotahan ollaan huudettu ties monenako kautena, joten miksi pitäisi lopettaa vaikka Jokeri-fanit huutavat omalle joukkueelleen vastaavalla formaatilla? Ja eikö se ole pääasia, että kannustetaan? Kyllähän myö laulettiin SaiPa tekee kohta maaliiiin.... Mutta siihen ei porukka oikein lämmennnyt jostain syystä ;o)

12. Ja kyllä. Kolmannessa erässä cheeleadereilla oli hamoset päällä. Ja punaiset alushousut, mutta ei ollut string-mallia. Hmm... outo huomio näin hetero-naiselta...

Ja lopuksi terveisiä Annille ja Annin työkaverille (en nyt muista nimeä... anteeksi...)

Hymyä huuleen kaikille. Mahtavia pelejä ollaan nähty!