Olin synttäreitä juhlistamassa hieman etukäteen ja näin olikin hyvä alkaa ilta SaiPa-pelistä. Vannoutunut HIFK-fani oli urhoollisesti seurassani keltapaitaisten fanien joukossa. Oli oikein kivaa, mutta SaiPa hävisi pelin. Sai sitten syyn juoda, tosin jos olisi voitto tullut, olisin silti juonut. Eli minä en hävinnyt mitään, vain SaiPa. No, peli päättyi tylyihin lukemiin: HIFK voitti 5 - 1. Kestin sitkeästi kuin nainen vain voi.

SaiPan ainokaisen maalin teki ajassa 32:44 Ville Viitaluoma ja maali oli tasoitus 1-1 :een. Syöttäjinä Grönholm ja Timonen.

Tässä muutama kuva pelistä. Loput kuvista on sensuroitu. Varsinkin se, jossa päälleni sovitellaan punaista kissa-paitaa... Hyvä etten heittänyt kuvaa silppuriin =) No ei vaiskaan. Tuolla se on menossa kehyksiin ja seinälle... No, ei nyt ihan niinkään.

Mutta tässä 4 kuvaa.

Alla on muutama murheellinen SaiPa-fani. Ei pelin pitänyt tappioon päättyä =/

 

59547.jpg

Tässä sitten entinen opiskelukaverini (keskellä), nykyinen ystävä tietysti, pelin jälkeen lehdistötilaisuutta kuuntelemassa. Hän ei ollut se, joka oli SaiPa-fanien katsomossa. Mutta myöhemmin illalla meillä oli kyllä hauskaa!

59545.jpg

Pari pelihässäkkä-kuvaa.

59543.jpg

59548.jpg

Muokkaa kuvien valkoiset reunat pois, kunhan ehdin. Mua nimittäin häiritsee ne suunnattomasti... =oD