Tämän tekstin otin suoraan Jatkoajan keskustelupalstalta, koska siellähän vietän aikaa tämän tästä....
avatar kirjoitti:
Muutamia tärkeitä avoimia kysymyksiä koskien illan peliä:

1. Onko IFK:n cheerleaderien pyllyt riittävän kiinteitä?
2. Onko Helsingin jäähalli täynnä vai saisiko lippuja vielä kiekon pudotessa jäähän?
3. Onko sarja jo taputeltu, vai kuiten Thö Mälli sanoi, että jos joku luulee sarjan jo ratkenneen, on hyvin väärässä...??


Oikein hyviä huomioita avatarelta, mutta pitää noihin numeroituihin kohtiin tehdä muutama lisäys...

1. Siis peppujen kiinteys on varmasti samaa kuin ennenkin, mutta mieskatsojia (ja miksei naispuolisiakin...) varmasti kiinnostaa vilahtaako pikkiriikkisten hamosten alta punaiset peto-alkkarit. Kas kun eivät stringejä ole laittaneet =) Mutta minusta on ihailtavaa, kuinka tarkkaan on cheerleaderien asut mietitty. Ja täysi tunnustus näille petojen nuorille naisille. Ovat mielestäni koko sarjan parhaimpia -> pysyvät rytmissä, pystyvät vaihtamaan rytmiä musiikin vaihtuessa, jaksavat hymyillä, eivät mulkoile ohi meneviä katsojia vaikka "esitys" siitä häiriintyy ym. TPS:n "kissat" oli aika pettymys silloin pari viikkoa sitten sunnuntaina.

2. En jaksa uskoa, että halli on täysi. Kas kun punaisten petojen joistakin faneista nämäkin pelit ovat aivan turhia. Ketä kiinnostaa maalaisjoukkue itä-rajalta, Laatokan länsi-rannalta (inside-läppä... sori...).
Mutta joo, oikeasti en ymmärrä miksei halli ollut torstaina täynnä. Ja tänään jos ei ole, niin ihmettelen. Uskon, että tänä iltana nähdään kuumaakin kuumempi peli, jossa kukaan ei nöyristele. Ja pelatahan saa, kun Levonen vislaa.

3. Niin, luulo ei ole tiedon väärti... Että katsotaan sitten n. klo 21 kuka voitti ja kenet. Ja missä ja miksi...

Jep, sitten mitä minä toivon pelistä... Sitä, että pelataan rehdisti, mutta ei vältellä kovia tilanteita. Mitään noutoja en välttämättä halua nähdä, mutta jos tulee, niin katsotaan. Tietenkin. Ja meteliä SaiPan n. 60:stä fanista paljon ja koko ajan. Kiitos. Minä huudan jo valmiiksi kipeän ja käheän kurkkuni entistä kipeämmäksi ja käheämmäksi.

Nähdään hallilla iloisella mielellä. Juttelemaankin saa tulla, jos minut tunnistaa ja varsinkin jos joku uskaltaa. En mie purematta niele. Yleensä.