Tuli sitten radion äärellä kulutettua tiistai-ilta. Tarkemmin sanottuna kuuntelin Taurun Eeron selostusta netin kautta.

Huh, olipa jälleen kerran oikein jännityskuunnelma. Kaikki SaiPa-fanit tietävät Eeron tavan selostaa. Ja näinhän se pitää olla, että paikallisradion selostaja on puolueellinen ja katselee pelitilanteita kelta-mustien lasien läpi! Mutta välillä aina ei kuulija pääse perille kentän todellisista tapahtumista. No, pääasia on tunnelma ja se, että SaiPa voittaa!

Ja tämän pelin SaiPa voitti. Hieman meikäläistä pelotti siinä vaiheessa, kun SaiPa jälleen kerran meni johtoon. Ja HIFK tasoitti. Ja SaiPa taas johtoon ja taas HIFK tasoitti... Mutta kolmatta kertaa HIFK ei enää tasoihin päässyt, eli peli päättyi 3-2!!!

Olo oli mahtava pelin loputtua. Täällä kotona hehkutin asiaa, ja mitä tein? Heti tekstiviestiä Murmelille, että miulle yksi lippu varaukseen torstai-illan peliin! Ja vielä illalla kaksi muuta lippua, koska siskoni innostui myös asiasta ja kaverini Anni lähtee peliin myös.

Tässä tiistain Idän Ihmeen pistenikkarit:

09.14 1-0 Vänttinen Tuomas (Tikkanen Harri, Vilen Jaska)

35.11 2-1 Ask Morten (Grönholm Ossi-Petteri)

45.29 3-2 Vihko Joonas (Palomäki Mikko, Vänttinen Tuomas)

Huh, tästä on hyvä jatkaa torstaina Nordiksella. Voittoa lähdetään hakemaan... Ja faneja on tulossa paikalle ihan kivasti...